20.1.09

Lite efter

Sådant här ger mig åldersnoja. Själv är jag inne på mitt tjugonionde år. Jag har ett deltidsvik som med nöd och näppe betalar räkningarna, jag har ingen aning om vad jag ska bli när jag blir stor och jag vågar inte ha mitt namn på lägenhetsdörren i rivningshuset där jag bor.

2 kommentarer:

Cicci sa...

Det blir bara skräp om man jämför sig med andra. Om man då dessutom jämför sig med någon slags Übermench ja vem fan skulle inte hänga läpp då? Du är ju en fantastiskt underbar männsika, vad vet vi om honom? Han är bra på att skriva tal. Förmodligen aptråkig personlighet. Noll fritid då han kan fyllna till med sina vänner, om han ens har riktiga vänner.

Att du kanske blir av med din väldigt fina lya är ett aber och att det inte dyker upp ett givande jobb som du kan söka är fubb. Men att få noja över att det finns framgångsrika människor världen över är dumheter tycker jag.

Anonym sa...

jag lyckades precis zappa in på livesändningen från installationen och claes elfsberg neggade talet rejält. det var tydligen oinspirerat och för fokuserat på elände.

vet inte vad denna information ska ge dig. man vill ju gärna att obamas folk ska vara kompetenta. men de har uppenbarligen dåliga dagar precis som andra... och så.

plus att jag håller med cicci om att det är värdelöst att jämföra sig med andra på det här viset.