27.12.09

Name and number, please

Jag vet att det var väldigt många år sedan och att jag själv kan ha problem med namn ibland, men det gjorde ändå lite ont i egot när jag blev refererad till som "2004" av ett gammalt ragg igår. Jag hoppas i alla fall att numret syftade på årtalet vi hånglade och inget annat.

5 kommentarer:

Cicci sa...

Hahaha så du träffade på snånt på scharinska du? Har inga pengar på mobilen, men jag kan svara här angående ditt nattliga sms. Jag hade inte missat övervåningen på bygget, och jadu hur i hela fanken du kan ha missat det grubblar jag på. Det var ju inte alltid öppet dit upp... men Njae Sara det förklarar inte helt. Jag har alltid trott att jag var fullast där, uppenbarligen inte.

Sara sa...

Jag vet, fattar ingenting jag heller. Det var som att en helt ny värld öppnade sig för mig. Men jag har ju minne nog att komma ihåg både för- och efternamn på balettstjärten i alla fall.

henrik sa...

var det dennis?

Sara sa...

Det var Cicci som tog hand om bandkillarna. Jag fick de som blev över, dvs random korta dudes med defekta utseenden (läs gigantiska läppar, långt hår etc.).

Cicci sa...

Ahahaha jag är med på vilken stjärt du menar tror jag, vad är det med dig och stjärtar (först balettstjärt och sedan cykelstjärt) Var det då jag agerade massör? Har jag varit groupie förresten? Vad är det du insinuerar Sara? Jag suktade efter killar i allmänhet och tog va fan sket som erbjöds. Du siktade in dig på snygga och gick på dem när de dekat ner sig... Så minns jag det.