3.5.10

Färjan

Jag har börjat fila på en födelsedagsidé. Tror jag skiter i festen, istället vill jag åka på en white trash-kryssning med alla jag tycker om. Spelar inte så stor roll vart vi åker. Resan är målet. Jag vill ha bollhav, smörgåsbord och paraplydrinkar. Jag vill att någon karaokesjunger Mauros Sarah för mig. Jag vill stå i fören och leka Titanic. Jag vill köpa en jättestor Toblerone. Vad säger ni? Följer ni med eller vill ni ge mig en stor fet besvikelse i 30-årspresent?

10 kommentarer:

Emma sa...

JAG VILL SJUNGA SARAH FÖR DIG! Åh, vi måste ju. Jag får väl testbåtåka i sommar bara för att vänja mig vid åksjukan tills föllsedan. Altt för dig!

Ylva sa...

Jag följer också med, bestäm datum snart. Jag sjöng t ex Dream a little dream of me på Riga-båten när ingen vågade vara först på karaoken.

Cicci sa...

Sara jag har fortfarande i minne att någon kräktes i bollhavet sist vi fick denna underbara idé. Med detta sagt vill jag förtydliga att jag givetvis vill följa med på denna orgie i smaklöshet... jag hoppas vid min gud att dagens färjor fortfarande har vinröda helteckningsmattor och att det är varannan damernas som gäller. Och Emma, får jag vara körbrutta när du kör Mauro?

Sara sa...

Åh, vad fint det här kommer att bli! Och Cicci, nu är du mamma, mammor kräks inte i bollhav.

Lina sa...

Jag vill också med! Vi borde ladda inför resan med att titta på Rederiet. Och såklart köra karaoke så det står härligt till. Fantastiskt sätt att fira födelsedagen.

Johan sa...

CINDERELLA!

Raisa sa...

Im in! (Obs har sova-på-båt-skräck, så jag kommer antingen att dygna eller dynga. Eller både och.)

henriik sa...

det här är vi i sommar sara:

http://vimeo.com/3432886

ciccikissi sa...

Vah... det var väl ändå inte jag som kräktes! Jag har precis för mig att det var Fritz. Nänänä ja må bli full som en kastrull men se schräkes he gör int ja.

(förutom en gång på scharinska men det räknas knappt)

Sara sa...

Vad fint att ni vill följa med! Nu måste vi bara bestämma vilken båt vi ska åka med och när. Kanske bäst att jag ordnar en mer formell inbjudan, ett facebookevent eller något.

Cicci: jag tror att du har rätt. Fritz har ju också anlag för sjösjuka, så hon och fröken Backman kanske får hålla varandra sällskap i bollhavet när vågorna blir för häftiga.

Apotekare Jonsson: Kolla upp vilken åksjukemedicin som är den allra bästa. Jag tänker proppa i dem piller och på med ett sånt däringa armband som gravida brukar ha mot illamående. Det ska vara festligt på födelsedagsfärjan. Kräks är inte festligt.