21.11.09

Livet

Drabbades av ännu en liten livskris igår Träffade min gamla klassis. Hon som under åren sedan vi gick ut har hunnit jobba på regeringskansliet, på något EU-relaterat i Bryssel och nu på Al-Jazeera i Qatar. Själv har jag under dessa år bott i... Göteborg. Och jobbat med (när jag nu har jobbat)... målarfärg. Vad hände?

4 kommentarer:

Cicci sa...

Men det fattar du väl att hon ljuger. Hon städade på regeringskansliet, har chinesat hos sin kusin i Bryssel några månader och flyttat till nån söt arab. Vad som förvånar mig är att någon vågar späda på sanningen så pass ändå... den bubblan spricker ju så småning om det fattar man ju. Smart dock att ha "arbetat" inom sånt där gemene har noll koll. Man ser ju också tydligt hur det har blivit allt svårare att komma undan med det. Först regeringen, sen Bryssel för att slutligen bli despo och dra till med Al-Jazeera.

Du måste bli bättre på att försköna Sara.

Sara sa...

Ja, jag måste verkligen lära mig att försköna. Igår när någon frågade mig vad jag jobbade med började jag svara, med min nuvarande sysselsättning, för att sedan fortsätta "..men alltså det är ju inte ett riktigt jobb, egentligen är jag arbetslös". Så himlarns onödigt, den informationen behövde väl inte han.

henrik sa...

Men frågan är ju, har han vunnit quizet på kellys? I think not

Ingrid sa...

öh... du har levt ett liv? Orka ambitiösa människor, de lever i stress och dör av stress. Nästan alltid.