20.4.09

Måste finna en hobby som inte involverar alkohol

Det ororar mig lite hur mycket jag har uppskattat mina fyllor den senaste tiden. Jag antar att det är nu, då jag redan på måndagen undrar när nästa fest ska infinna sig, som jag borde låta bli vinet helt och hållet. Men å andra sidan behöver jag mer galna upptåg i mitt liv. Och upptåg brukar sällan komma till en över kaffe och kladdkaka. Sorgligt men sant.

3 kommentarer:

Ylva sa...

Jag känner också lite så. Även om man alltid kan komma på någon som dricker mer än man själv tänker jag att man för att ha ett sunt förhållande till alkohol helst ska fixa att avstå någon gång när det erbjuds.

Jag tycker iaf att kultur är kul utan alkohol, så jag föreslår att du t ex går en gallerirunda eller stödjer någon av gbgs oberoende teatrar, t ex Teater Trixter.

Cicci sa...

Hahaha ja sara du har ju blivit mig, det är bara att gratulera. Eller hur man vill se det. Fast innerst inne är jag ju likadan, alkohol förgyller det mesta... bara det att jag inte har tid längre att vara bakis så jag har fått tagga ner.

Slappna av du, så länge man inte super i sin ensamhet... (för ofta) så är det nog lugnt.

Ingrid sa...

Jag gillar ditt uppvaknande! :) Klart att det mesta blir bättre med lite alkohol i systemet.

Och nu läste jag vad Cicci skrivit och inser att jag har druckit en öl ikväll, i min ensamhet, så kanske bara kanske, borde du inte lyssna på mig.,.