23.8.10

Livet från den ljusa sidan

Jag var på vippen att få ett jobb idag. Det var litet och det var i Alingsås. Men det var ändå ett jobb och det lät inte helt ointressant. Det tog två timmar, sedan förlorade jag jobbet. Jag kunde inte jobba på onsdag och då var jag inte längre intressant. Det sjuka var att jag ändå, på tal om min nya inställning till livet och allt, blev lite nöjd. Nöjd med att jag nästan fick ett jobb. Vet inte om det är fint eller bara hemskt sorgligt.

2 kommentarer:

Helene sa...

Sara: Det är FINT. Ingen tvekan om den saken. Att känna gnistor eller kanske till och med fyrverkerier av hopp efter lång tids frånvaro av sådant, är inget annat än fint, bra, gött, rätt, välförtjänt och framför allt är det framåt och framtid. Känslan av att vara nöjd av att nästan få ett jobb är bara bara rätt. Att vara så nära att få ett jobb är fan nåt. Like på den! (som man säger på fejjan).

Malin sa...

klart att man ska bli nöjd med att nästan fått ett jobb! idag blev jag glad över att jag kanske kommer att kunna få ett jobb som jag inte ens vill ha. livet från den ljusa sidan, som sagt.