9.6.09

Inte alls bra för min placeboeffekt

Jag kände mig ineffektiv och orkeslös redan innan, jag behövde inte det här till frukost.

5 kommentarer:

Sofia sa...

Och det har naturligtvis inget att göra med att Larhammar forskar om konventionella läkemedel och får betalt av läkemedelsindustrin (som ser naturmedel som ett hot mot sina egna vinster)?

Daniel Ocampo Daza sa...

Vi forskar inte om läkemedel, "konventionella" eller andra, eller åt läkemedelsindustrin och får inte ett öre av läkemedelsindustrin. Speciellt inte Josefin som gjorde det stora jobbet till sin D-uppsats i statistik.

Mycket dumt får man läsa i svar till artikeln i DN, men föregående kommentar är så pass förtalande att den inte får gå obesvarad. Det är tämligen enkelt att knappa in "Larhammar" i vilken vetenskaplig sökmotor som helst eller tom. Google för att förvissa sig om vilken forskning som bedrivs i vår grupp.

Sara: Vi känner oss alla ineffektiva och orkeslösa emellanåt. :) Tricket är att hitta pepp i sin omgivning och människorna man har runtomkring sig och inte ge sina pengar till oärliga människor som lovar för mycket utan att ha någon grund. Men jag tror att du, liksom de flesta, vet detta innerst inne.

Sara sa...

Oj, vad spännande att ni tog debatten till mig! Jag känner mig ärad. Jag gillade ju tanken på energi i form av små bruna piller, nu vet jag inte riktigt vad jag ska tro. Kanske dags att återgå till de små gröna pillren... Eller möjligen testa det där med mänsklig interaktion.

Cicci sa...

Äsch hela livet är placebo för fan. Ta ett piller, en öl, lite hypnos eller varför inte simma... känns det bättre så är det väl bara att köra på det.

Ingrid sa...

"Äsch hela livet är placebo för fan".. hahaha. Huvudet på spiken.

Men alla läkemedel, såväl medicinska som läkemedel av naturen, kommer ju med biverkningar... Och Rosenrotens biverkning är att den ger 0 effekt. haha. Eller förresten, my mistake, det fanns ju "ETT undantag", Sara du blir kanske det andra :)