23.6.09

Det där med första intrycket

Vi har fått en sommarvikarie. En medelålders gubbe som har jobbat som målare och haft en egen färgbutik. Vi kan kalla honom Klasse. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om Klasse.

-Idag kom Klasse tjugo minuter försent, igår likaså.
-På frågan vad Klasses planer för hösten är svarar han "svartjobb, Casino Cosmopol och glida runt litet".
-Vid två-tiden ser Klasse ett gäng buddistmunkar och utbrister "titta, det står ett gäng bögar vid kassan!".
-När jag och min kollega båda står och blandar färg kommenterar Klasse det med "det är så sexigt att se på när kvinnor arbetar".

6 kommentarer:

Ylva R sa...

Du vet visst vad du tycker. Du tycker att han är helt j-a dum i huvudet, men samtidigt är du fascinerad över att någon kan vara så otaktisk och politiskt superinkorrekt :)

Ylva sa...

Wai_lin är alltså min otippade blogger-identitet. Jag trodde att den var kopplad till min blogg, inte till min hotmailadress. Det här med internet alltså.

Cicci sa...

Hahahaha endera har du blivit obrydd och medelåldersförstörd eller så tror jag att du censurerar bloggen lite sedan du upptäckt att det finns folk på ditt jobb som läser. För den Sara jag känner, hon vet precis vad hon tycker om Klasse.

Daniel sa...

hon behöver inte censurera sig för mig! Jag tycker det är jätte kul att få en ny sexistisk å rasistisk person på jobbet. eller va tycker du sara? behövs det inte?

finns folk på ditt jobb som läser? tror de e bara jag. sorry

Anonym sa...

Jag DÖR vad roligt det här var att läsa! Inklusive kommentarerna.

Frida sa...

Ojojoj det här kan bli en riktigt kul Hornbasch-sommar!